2. maaliskuuta 2012

Blogi muuttuu vain kutsutuille lukijoille

Okei, nyt riitti. Oon härötelly vuorokauden aikana neljä topiikkia hevostalli.netistä liittyen Satiniin (onneks ne on poistettu heti härötettyäni tuoreeltaan) ja nyt riitti. Ihan tosi.

Jos haluut jatkaa blogini lukemista, heitä alla olevaan kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi tai meilaa se minulle osoitteeseen iinam@creimeide.biz.

Kiitti ja kuitti :D Blogi sulkeutuu ulkopuolisilta sunnuntaina.

(tämä mahdollistaa myös realistisemman kerronnan elämästämme, koska tiedän ettei anonyymit enää pääse provoilemaan niin blogiini kuin hevostalli.nettiin asioistamme. en kuitenkaan mielelläni halua epäaktiivisia lukijoita, jotka eivät kommentoi koskaan mitään, vaan aktiivisia, kommentoivia ja mielipiteitä esittäviä.)

Periaatteessa voisin julkaista myös jonkinnäköisen julkisen kuviin painottuneen blogin, johon en juurikaan mitään kertoisi jos te anonyymit lukijat ette halua menettää anonyymiuttanne (onks toi ees sana..). Sinne tulisi vain harvoin ja vähän peruspäivityksiä.

Ainiin, kevät tulee. Tänään ja eilen on satanut vettä ja Telmankin loimivalikoimasta kaivettiin esiin toppaloimen tilalle sadeloimi!

43 kommenttia:

  1. Viskaat miut sitten hei kutsuttujen listalle. Miulla oli käytännössä ihan samat perussyyt, miksi blogi nyt siirtyi kutsutuille lukijoille. Jos lukijoita on lähemmäs sata, tulee 1-2kommenttia päiväs niin herää kysymys, että mikä siinä blogissa kiinnostaa? Vain kuvat?

    Asioistahan voi keskustella myös rakentavasti ja jokaisen pitäisi pystyä kiinnittämään huomiotaan myös siihen, millä tavalla kommentoi. Tästähän minäkin olen blogissani puhunut vaikka hurumycket vielä silloin, kun se julkisena oli. Mutta jos kerran toiset ei pysty hillittemään itseensä ja kuvittelevat toisista olemattomia, niin ei sellaisille jaksa joka päivä alkaa rautalangasta vääntämään asioita. Kaiken lisäksi, kun tätä harrastaa myös olevinaan niin aikuset ihmiset, että toisinaan tuntuu että keskenkasvusilta tulee pal fiksumpia kommentteja! ;)

    Kaiken huippuna ovat he, jotka lukevat toisen blogia ja jos eivät esim. tykkää hänen tyylistään, niin urputtavat siitä. Miksi täytyy sitten lukea, jos toinen saa ärsyyntymiskynnyksen nousemaan? Heh, itse en ainakaan sellaista blogia lukisi, enkä luekaan..! :P

    VastaaPoista
  2. linnea.niemi@saunalahti.fi :D

    VastaaPoista
  3. mäkin ottaisin mielelläni kutsun :)

    VastaaPoista
  4. Mäkin ottaisi kutsun tätä blogia on hauska lukia!

    VastaaPoista
  5. Niina, mikä on siun blogger tilisi sähköpostiosoite? Eli ts millä osoitteella olet rekisteröitynyt :)
    Tarz ja wannni on muuta kautta tuttuja joten sähköpostiosoitteet minulla kutakuinkin on tallessa ;)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. veeranposti@gmail.com
    en oo paljoo sun blogille kommentoinu mut ollaan mesessä jonkin verran kyl juteltu, varmaan tuun kommentoimaan blogillekkin sitten. :))

    VastaaPoista
  8. enni.honkanen@windowslive.com :D

    VastaaPoista
  9. Miten tämä uudistus käytännössä toimii? Haluaisin edelleen jatkaa lukijana eikä minulle ole ongelma ns. paljastaa henkilöllisyyttäni, mutta onko välttämätöntä omistaa bloggertili? En sellaista ole koskaan tehnyt kun en oman blogin pitämisestä ole kiinnostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti on, blogia pääsee lukemaan kirjauduttuaan sisälle blogger tiliin, jonka sähköpostiosoite on merkattu bloggerin hallintapaneelissa blogin lukijaksi.

      Poista
  10. Hannamondica@gmail.com. Olis mukava jatkossakin seurata sun ja ponien elämää kun kirjotat niin kovin fiksusti aina :)

    VastaaPoista
  11. Olen satunnainen lukija, mutta olen tykännyt teksteistäsi ja ponisi ovat suloisia. Mielelläni jatkaisin seuraamista aktiivisemminkin (:
    emmi.heinonen@omnia.fi

    VastaaPoista
  12. katariina.ryynanen97@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. En ole vielä virallinen lukija ,koska tein just tänne bloggeriin tunnukset :)
    HALUAN LUKEA EHDOTTOMASTI !!!!
    jemmuli@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. En ole siis tosiaan mikään virallinen lukija, koska tein vasta tunnukset bloggeriin juuri sen takia että en siis voi enää kohta voi seurata tätä blogia anonyymisti :( Mutta haluan siis ehdottomasti jatkaa lukemista ja olen lukenutkin tätä blogia ainakin kesästä ! (:
    siukkuliini@hotmail.com (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko ilmoittamasi sähköpostiosoite varmasti sama, kuin se jolla kirjaudut sisään bloggeriin? Mietin, kun blogger herjaa jotain yrittäessäni kutsua sinua lukijaksi :<

      Poista
    2. Voi ei ! :D Rupesin eilen illalla miettimään että laitoinko mä kumman säpön mutta siis laitoin väärän :D: oikee on siis siukkuliini@gmail.com (: Sori hirveesti kun taas onnistuin sekoilemaan :D (:

      Poista
  15. Niin siis minäkin vasta tänään tein ton blogger tilin, mutta olen seurannut tätä blogia jo pitkään vaikken ole kommentoinut, mutta voin kyllä jatkossa komentoidakkin. Todellakin haluaisin lukijana jatkossakin olla :)

    VastaaPoista
  16. Ihan aikuinen lukija täällä hei! Saisinko myös minä kutsun? Olen seurannut teidän taivalta pitkään, mutta en vielä ole uskaltautunut kommentoimaan. Osoite on pogona@netti.fi

    VastaaPoista
  17. norkkikorkki@gmail.com, blogisi on kiva ja haluaisin jatkaa sen lukemista :)

    VastaaPoista
  18. hei lisääppä miutki ? lolemmalol@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tääkin haluis kutsun, oon seurannu suht pitkään tein menoa ainakin muistaakseni ja olis kiva jatkaa mut en oo vaa uskaltautunu kommentoimaa aikasemmin niin.. kerttuseppala@hotmail.com =)

    VastaaPoista
  20. Mää kans!

    ronja.makitalo1@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogia ei enää ole eräiden anonyymien takia. Facebookista löytyy kuitenkin Ponipoijan niminen ryhmä, jota voi yrittää etsiä. Päivittelen sinne kaikkea lyhyttä ajankohtaista mutta blogitekstejä poneista ei enää eräiden anonyymien takia tule.

      Poista

Kiitos, jos lähetät kommenttia! Ne piristävät aina (: Voit lähestyä minua myös sähköpostitse iinam@creimeide.biz osoitteen kautta.
HOX! Kommenttien valvonta on käytössä, joten kommentit eivät tule näkyviin ennen kuin hyväksyn ne!